05 oktober 2011

>> OTT bij Schatkamer Telekids

In een sprookjesachtige omgeving heeft OneTwoTrio de opnamen afgerond van de opname De Schatkamer in de Efteling. Dit programma wat steeds meer en meer kijkers trekt op RTL 8 (500.000 kijkers!!) is echt een programma wat past als een jas bij OneTwoTrio. Deze keer onze hit De SjoeSjoeWa... Veel uitleg had het niet nodig bij de kids...een grote dansende kindermenigte op de tribune!

Uitzending in de herfstvakantie! Exacte datum en tijd volgt!

 

16 september 2011

>> OTT wéér huisband bij Club van Sinterklaas

Wat een feest in AHOY gaat het weer worden met het grote Club van Sinterklaasfeest. Natuurlijk kan OneTwotrio als huisband daar niet ontbreken om het feest tot een nog grotere hoogte te tillen. Op 27 november is de uitzending vanuit AHOY Rotterdam op RTL 4. Dat wij dé huisband mogen zijn van dé enige échte Sinterklaas...tja daar worden wij zelfs (heel even!) stil van...

Tickets Bestellen? >> click hier

  

 

09 juli 2011

>> OTT vier dagen bij Giel Beelen 3FM!

Van 19 t/m 22 juni is OneTwoTrio de vaste huisband van Giel Beelen tijdens zijn LIVE ochtend radio programma op 3FM vanaf de Nijmeegse Vierdaagse. De eerdere samenwerking tussen Giel en OneTwoTrio beviel zo goed dat deze feestband nu niet één maar vier ochtenden LIVE te horen zal zijn op radio 3FM! OneTwoTrio zal hierbij op de hun zo kenmerkende wijze, met humor en véél interactie ingaan op wat er gebeurd...

23 november 2010

>> OTT huisband Coen & Sandershow 3FM

Op 3 december vieren Coen en Sander hun 1000e uitzending op 3FM met een groots feestspektakel in de Westergasfabriek in Amsterdam. OneTwoTrio is uitgenodigd om huisband te zijn bij dit leuke feestelijke evenement. Daar zeggen de mannen van OneTwoTrio geen nee tegen want waar het feest is is OneTwoTrio van de partij. Huisband zijn is voor hun niet vreemd...Ooit begonnen bij Edwin Evers op 3FM en later 538, De vele gezellige ochtendshows bij Giel Beelen, nu De C&S Show...toch maar iets dichter in de buurt van Hilversum gaan wonen misschien...We hebben er zin in! Luister naar fragment van uitnodiging door Coen en Sander op 22 november >> click hier

>> uitzending feest youtube click hier

 

03 augustus 2010

>> Kroelen Kroelen nieuwe single!

5 augustus 2010 is de release van OneTwoTrio's nieuwe single Kroelen Kroelen. Deze single gaat samen met een videoclip waar de liefde vanaf spat. De videoclip is opgenomen in het centrum van Den Bosch. De voorbijgangers spelen onverwacht de hoofdrol! Wordt het een hit? Wij zeggen: Ja!

Echt een feelgood nummer >> click op hoesje voor videoclip!

 

>> Nieuw album OUT NOW !

Het nieuwe album 15 jaar OneTwoTrio bestellen? >> click hier

15 JAAR ONETWOTRIO met werkelijk alle hits en feestkneiters van de afgelopen 15 jaar. En reken maar van yes dat je ze (bijna) allemaal kent! Maar naast alle bekende nummers nog een nieuwe potentiele single met de naam Feest In Deze Tent. Dit nummer breekt alle feestrecords. Een dijk van een feestnummer op een dijk van een album enne...ze zeggen altijd...het laatste album is altijd het beste...en dat geldt in dit geval zeker....zodra de release is horen jullie meer!

 

 

20 november 2009

>> Sjoe Sjoe Wa stijgt naar 52 in de MegaTop100 ! 

Sjoe Sjoe Wa gaat als een speer! In de derde week staat onze nieuwe single al op 52 in de Megatop 100. Op naar de top 40!!

Dus nog eens op je plaats, strek je armen en >> click hier op de Megatop100. 

09 november 2009

>> Sjoe Sjoe Wa op 62 in de MegaTop100 ! 

Sjoe Sjoe Wa is in de megatop 100 maar liefst 30 plaatsen gestegen van 92 naar 62. We merken live al dat het nummer behoorlijk leeft onder de feestbevolking. Note, toch weer de 13e single in de megatop 100! Op naar de 50 of hoger!                       The sky Is the limit! >>

Dus op je plaats, strek je armen en >> click hier op de Megatop100. 

 

26 oktober 2009

>> OneTwoTrio Kindershow Podium Boxtel 

Op woensdag 9 december 14.30 uur gaat De OneTwotrio Kindershow weer een spectaculair optreden geven in het theater Podium Boxtel.

Vorig jaar was dit feestje voor de kleintjes een geweldig succes.   En tja, en na zo'n succes wil je altijd meer...

uitverkocht! 

 

07 oktober 2009

>> OneTwoTrio bij Giel 3FM !

Een geweldig hectische en leuke ochtend geweest bij Giel!

Uitzending terugluisteren >> click hier

OneTwoTrio live bij 3FM >> click hier

Sjoe Sjoe Wa-en met Giel, Gerard Ekdom, Idols-Hind en vele anderen... (helemaal afkijken!!) >> click hier

 

 

 

06 oktober 2009

>> OneTwoTrio Special bij de TROS Sterren.nl !

Jawel, een special van een half uur OneTwoTrio bij de TROS Sterren.nl. Echt een hele leuke special met alle hits op een rij.

Heb je de uitzending gemist? Geen paniek!

OneTwoTrio TROS Special bekijken? >> click hier

 

06 oktober 2009

>> OneTwoTrio bij Giel 3FM !

05.00 uur uit het warme bedje, auto in, en op naar de studio van 3FM. We gaan weer aanschuiven bij onze vriend Giel ter promotie van onze nieuwe single Sjoe Sjoe Wa! We maken er zoals gewoonlijk een feestje van op de vroege ochtend. Dus op je plaats, strek je armen en zet aan die radio!

Tijdstip ongeveer 08.10 uur. Luisteren dus!

 

23 september 2009

>> Nieuw Album 15 jaar OneTwoTrio !!

Pfff...alweer 15 jaar geleden dat OneTwoTrio het levenslicht zag. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan voor onze fans. Binnenkort komt er een spliksplinternieuw album met 15 (jaar) Hits OneTwoTrio. Nog ff geduld...er wordt hard gewerkt achter de schermen aan het beste album ever!

 

23 september 2009

>> Sjoe Sjoe Wa nieuwe single OneTwoTrio

Ongeveer 12  jaar geleden heeft OneTwoTrio haar medewerking verleend aan de nederlandse versie van het liedje Sjoe Sjoe Wa. Dat het nummer een hit zou worden onder de jeugd had OTT niet durven dromen. Daarom heeft OTT besloten om dit nummer zelf uit te brengen op de bekende eigenzinnige OTT-manier. Een dijk van een plaat met een irritant leuk deuntje. De videoclip wordt echt waanzinnig leuk! Deze is binnenkort te zien op onze site. Nieuwsgierig? luister alvast een fragment...dus op je plaats strek je armen en druk met je muisknop op onderstaande link

Sjoe Sjoe Wa luisteren? >> click hier

Sjoe Sjoe Wa videoclip kijken? >> click hier

 

 

20 augustus 2009

>> OneTwoTrio twee avonden in 013 Tilburg!

OneTwoTrio staat 12 en 13 november 2009 twee avonden in 013 met onze muziekvrienden. Dit wordt een muziekspektakel dat Tilburg op zijn grondvesten doet schudden! Zorg dat je erbij bent!   Dit Feest In Je Moerstaal is bijna uitverkocht dus...

Allerlaatste kaarten bestellen? >> click hier

 

09 juli 2009

>> OneTwoTrio op Waalkade Nijmegen!

We gaan dit jaar weer keihard knallen op de Waalkade Mainstage.Vorig jaar hadden we het bijzonder naar ons zin. En het publiek ook! Door deze leuke samensmeltingwordt het ook dit jaar weer één groot feest! 24 juli Waalkade 22.30 uur. Be There!

 

09 juli 2009

>> OneTwoTrio Special bij de TROS!

Woensdag 8 juli is er een half uur special opgenomen van alle hits van OneTwoTrio. De opnamen vonden plaats tijdens de Rijnweek in Rhenen. De TROS zal deze special uitzenden via sterren.nl en gedeeltelijk via nederland 2. Datum uitzending volgt... Dat het een feest was hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen...Dat we een half uur kunnen vullen met hits en bekende liedjes van ons daar zijn we toch wel heel trots op!

 

09 juli 2009

>> OneTwoTrio opname 4-daagsejingles Giel 3FM

Ze komen regelmatig voorbij; de speciaal voor Giel geproduceerde 3FM jingles voor de Nijmeegse 4-daagse. Dit als opwarmertje voor de 4-daagse én natuurlijk het ochtendoptreden van OneTwoTrio op 22 juli bij de eerste pleisterplaats tijdens de uitzending van Giel. Dit wordt lachuuuhh...!

13 februari 2009

>> OneTwoTrio bij Giel 3FM !

Wat een feest op de vroege morgen bij onze vriend Giel! Een aantal leuke carnavalskrakers overgoten met een OneTwoTrio sausje, een paar mensen die moeten raden, Giel achter de microfoon, en tja...de chaos is compleet.

 

05 februari 2009

>> OneTwoTrio in de BZT Show !

Zaterdag 14 februari is OneTwoTrio weer te gast in de BZT show !     

Dit programma is voor de mannen hét podium om de single Een Voor Allen aan een nog breder publiek te presenteren. De BZT show is een uniek soort match tussen Stuif 'es in en Mooi Weer De Leeuw. Een geweldig leuk jeugdprogramma waar zelfs de ouders voor thuis blijven...we hebben er zin in! 

Uitzending Zaterdag 21 februari om 17.45 bij Z@pp en Nederland 3

 

18 januari 2009

>> OneTwoTrio hoofdgast in Regiotap RTV Oost.

Wat een bende, en wat een gezelligheid! Aan ons de eer om hoofdgast te zijn in het befaamde programma De Regiotap o.l.v. grote vriend Willy Oosterhuis. Een mooi podium om onze spliksplinternieuwe single te presenteren. Een voor Allen Allen voor een! Click op foto voor doorverwijzing naar site RTV Oost.

 

02 januari 2009

>> Toedeloe dagelijkse afsluiter van Inkel Q-music      

Jeroen van Inkel sluit zijn dagelijkse radioprogramma op Q-Music op hilarische wijze af met het feestnummer Toedeloe van One Two Trio. Samen met de d.j's van het volgende programma en ook de luisteraars, doet hij iedere werkdag een verwoede poging om dit liedje mee te zingen.......en dit valt nog niet mee gezien de diepgaande maatschappijkritische tekst...........!
 
Toedeloe zal nu als Bonus track verschijnen op de nieuwe feestsingel 'Een Voor Allen' van One Two Trio die begin januari zal uitkomen. Jeroen van Inkel is iedere werkdag te beluisteren op      Q-Music van 16.00 tot 18.00. 

 

 

01 januari 2009

>> OneTwoTrio nieuwste single Een Voor Allen      

OneTwoTrio komt in januari 2009 met een absolute kroegklapper " Een Voor Allen''. Wat kunnen we er anders over zeggen dat dit wel de vetste produktie ooit is geworden!! Gewoon een lekkere kroegkneiter. Dit nummer zal alle feesttenten, kroegen, bedrijfsparty's, stadions, jeugdsoosen, gevangenissen en overal waar het feest kan (en mag) zijn op hun grondvesten doen schudden!!

Videoclip zien?  >> click hier

 

 

16 mei 2008

>> OneTwoTrio Live bij Giel Beelen Vierdaagse         

OneTwoTrio was vandaag te gast bij onze radiovriend Giel Beelen op het Nijmeegse Vierdaagse wandelspektakel. Vroeg uit de veren om 2 nummer lekker live te knallen en het publiek een hart onder de riem te steken, en dat al bij de eerste pleisterplaats! Het was weer ouwejongenskrentebrood bij Giel. Gewoon op een podiumwagen tussen de paarden. Zo zie je, naast Giel is ook OneTwoTrio altijd gewoon gebleven. Luister zelf en geniet van de speciaal voor de vierdaagse geschreven lied...

 

 

27 mei 2008

>> OneTwoTrio in TOP 5 beste zomersingle LIFE AND COOKING RTL4!           

OneTwoTrio is door het TV programma LIFE AND COOKING uitverkozen tot TOP 5 Leukste Zomersingle 2008! 

Om de absolute NR 1 zomersingle te worden en daarmee een optreden te doen in het programma moet er gestemd worden! Een kleine moeite en voor de mannen een groot plezier. Zeg nou zelf;  dit is toch gewoon zomersingle 2008! >> STEM HIER

 

15 mei 2008

>> OneTwoTrio te gast bij 'En Dan Nog Even Dit'

Freek is woensdag 15 mei te gast bij het TV programma 'En dan Nog Even Dit' van RTV Oost. Als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen van OneTwoTrio dan is deze talkshow zeker de moeite waard om te kijken!

 

 

25 april 2008

>> Zonneschijn Kroegkneiter 2008 TROS!

De nieuwe single Zonneschijn van OneTwoTrio is door de TROS  verkozen tot KROEGKNEITER 2008. Deze strijd winnen van onze gewaardeerde collega Gerard Joling is natuurlijk extra strelend. Het gaat goed met de single; Deze single wordt de nieuwe factor 1 in 2008...en laat de zon nu maar schijnen...wij zijn er trots op... Zonne Zonne Zonne Zonne Zonne Zonneschijn!!

 

 

17 november 2007

>> 123Kindershow bij intocht Sinterklaas Kampen

De 123Kindershow van OneTwoTrio mocht zich gelukkig prijzen om als een van de weinigen te mogen optreden tijdens dé intocht van dé Sinterklaas in Kampen. Het was een geweldig festijn voor groot en klein. En zie...we hebben even stiekum op dé stoel van Sinterklaas gezeten!! Tegen niemand zeggen hoor! 

 

 

13 augustus 2007

>> 123Kindershow in Speeldoos Vught

OneTwoTrio staat op 16 september met de 123Kindershow in Theater De Speeldoos in Vught. 

Omdat de voorstellingen in deze regio binnen een zeer korte tijd waren uitverkocht en we daardoor heel veel kinderen (en papa's en mama's!) hebben moeten teleurstellen, doen we het gewoon lekker nog een keer! Dus wees er snel bij!

Info & tickets via: www.theaterdespeeldoos.nl  of via de brochure van de Speeldoos. Telefonisch reserveren: 073 656 55 88

17 februari 2007

>> OneTwoTrio in de BZT Show !

Zaterdag 17 februari was OneTwoTrio te gast in de BZT show !     Dit programma is voor de mannen hét podium om de single Hokie Pokie aan een nog breder publiek te presenteren. De BZT show is een uniek soort match tussen Stuif 'es in en Mooi Weer De Leeuw. Een geweldig leuk jeugdprogramma waar zelfs de ouders voor thuis blijven...we hebben er zin in! 

Zaterdag 17 februari om 17.45 bij Z@pp en Nederland 3

 

17 februari 2007

>> OneTwoTrio bij Cappuccino Radio 2

Het is altijd weer leuk om  bij Sjors Frohlich langs te gaan. En zeker als we er naast een leuk babbeltje ook nog eens lekker live kunnen optreden. Binnenkort komt er een registratie van dit optreden op onze site...

 

16 februari 2007

>> OneTwoTrio bij Evers Staat Op

Wat een gezellige ochtend weer. Alsof je thuiskomt. Op de koffie bij Edwin en vrienden. Lekker rammelen bij zonsopgang om zo hokiepokieend (wat een woord!) het weekend een hand te schudden... Eigenlijk toch wel hét startschot voor onze megatour in een paar dagen...Ook nog even LIVE38 gedaan en hupsakee hollekiedee de stemming zat er weer goed in op de vroege ochtend. Tot de volgende keer...

 

 

Foto Radio538 / Esther Izaks

26 Januari 2007

>> HokiePokie binnengekomen in de Mega Top 100

Jawel, de Hokie Pokie is binnengekomen in de megatop 100 op de 62e plaats! Dat vinden wij allen zo prettig ja ja en daarom zingen wij blij OOOh doe de Hokie Pokie OOOh doe de Hokie Pokie OOOh doe de Hokie Pokie dat is pas echt gezond...

 

22 Januari 2007

>> OneTwoTrio HokiePokied bij RTV Oost

Een paar keer per jaar te gast bij onze grote vriend Willy in de Regiotap. Kijk zelf maar naar de uitzending. Weer één groot feest in het oosten van het land...

 

 

10 Januari 2007

>> HokiePokie-actie bij Giel daverend succes!

Een hele batterij mensen optrommelen om 's-morgensvroeg bij Giel de HokiePokie mee te blerren én te dansen is beslist geen makkie.

Maar het is ons gelukt om met maar liefst 15 mannen en vrouwen sterk de boel eens lekker wakker te schudden. Wat kan je er nog meer over zeggen, luister lekker zelf naar de uitzending om omstreeks 08.15 uur en om 08.50 uur

 

foto Martijn de Bie

19 december 2006

>> OneTwoTrio in het 3FM Glazen huis ! 

Tjonge het zal je maar gebeuren, krijgen we in een keer de Gielmobiel in ons handen gedrukt van onze gewaardeerd collega Huub Hangop.

...en dat valt tegelijk met de opening van het glazen huis door JP Balkenende...mmmm eens kijken wat we daar mee kunnen..vanmorgen met zijn drietjes in de trein richting het Neude op naar het glazen huis. In de trein nog ff flink muziekgemaakt en een hoop centjes bij elkaar gesprokkeld voor de geweldige 3FM actie. Bij het glazen huis aangekomen stoten we op een massa camera's en reporters. Balkenende sluit 'de glazen kooi', en wij worden ondertussen gebeld door Giel via de inmiddels bekende GielMobiel. Of we ook even een stukje live willen spelen, natuurlijk! ff lekker rammelen, Giel blij, wij blij, het hele neudeplein blij, allemaal blij, want we doen het allemaal voor één doel namelijk zoveel mogelijk geld voor het Rode Kruis.

Filmpje OneTwoTrio bij 3FM  >> click hier

 

 

                                             foto stéphanie versteeg
 

 

11 december 2006

>> OneTwoTrio HokiePokie-actie bij Giel op 3FM 

De vroege vogels onder ons kunnen op 8 en 9 januari 2007 bellen met Giel om mee te doen aan de Hokie Pokie actie. Deze nieuwe single wordt dan op 10 januari live gespeeld bij Giel. Een aantal gelukkigen worden uitgenodigd om lekker live mee te brallen met de spliksplinternieuwe single Hokie Pokie! Luisteren dus!

Hokie Pokie luisteren en oefenen?  >> click hier

 

09 juni 2006

>> OneTwoTrio bij Lantinga & Zwijnenberg 3FM 

Het is alweer de derde keer dit jaar dat we te gast zijn bij 3FM. Deze keer niet bij Giel maar bij de mannen Lantinga en Zwijnenberg. En dat allemaal omdat we het startschot mogen geven voor de aftrap van het WK. Natuurlijk trappen we af met de inmiddels dikke WK hit Het LaLaLied. En dat allemaal 300% live gespeeld én live op de 3FM webcam!

Als toetje in het derde uur nog het enigszins shockerende maar altijd hilarische Crazy Modder Fokker. Het was weer ouderwets sfeerhappen bij 3FM...

28 mei 2006

>> LaLalied tijdens Nederland-Kameroen 

Het 'La La Lied' van OneTwoTrio is zo'n beetje hét lijflied van het nederlands elftal aan het worden. Ook tijdens de wedstrijd Nederland-Kameroen in de Kuip werd het lied ná de twee volksliederen, voor maar liefst 45.000 oranjesupporters volledig gedraaid. Kijk,dat is nog eens de doelgroep benaderen!

 

 

21 mei 2006

>> OneTwoTrio ontvangt certificaat (foto)   >>Lees

>> LaLalied in krant Metro  >>Lees

>> LaLalied in Voetbal International  >>Lees 

>> LaLalied hét officiële Oranjelied 2006 ! >>Lees  

>> LaLalied luisteren  >>Click hier

 

 

14 april 2006

>> Nominatie WK lied 2006

Het 'La La Lied' van OneTwoTrio is één van de genomineerden voor de titel; ' WK lied 2006'. Het lied is in de voorronde (ruim 123 inzendingen) geselecteerd en toegevoegd aan de finalelijst met 10 kanshebbers op deze titel. Wij zijn natuurlijk apetrots op deze nominatie! 

 
Management OneTwoTrio

 

14 maart 2006

>> Rondje Hollands annulering

Helaas zijn de voorstellingen ‘Rondje Hollands’, met uitzondering van de voorstellingen die exclusief voor Tros-leden zijn, door de producent om financiele reden geannuleerd. Intern was dit al eerder bekend, waardoor wij andere boekingen hebben aangenomen.Wij betreuren het dat dit nu pas in zo’n laat stadium bekend wordt gemaakt.

De nieuwe boekingen van OneTwoTrio zijn dus beslist niet de reden van annulering!

Vriendelijke groet,  

Management  OneTwo Trio/123kindershow.

 

10 maart 2006

>> OneTwoTriolied wordt  WK 2006 kraker

Het begint er aardig op te lijken dat het La-La-Lied van OneTwoTrio een aardig stadionlied begint te worden! Tijdens de wedstrijd Nederland-Equador werd het lied wel vier keer ot aan het fluitsignaal gedraaid! Heel het stadion galmde deze aanstekelijke plaat mee. Wil je alvast oefenen voor het WK? click dan hier om het La-la-lied mee te brallen. Dit verhaal krijgt nog een staartje, dit wordt hét WK-lied 2006. Maak je oranje feestborstje maar nat!

 

01 maart 2006

>> OneTwoTrio Look-a-Likes

Het was oor, oog maar bovenal egostrelend. Staan we in ons spaarzaam vrije uurtje tijdens de carnaval de boxtelse optocht te bekijken, komen er ineens drie rare knakkers voorbij die wel heel veel gelijkenis met ons hebben. De drie gedaanten Anton, Michel en Frans hadden ons al de dag ervoor ingefluisterd dat er iets bijzonders ging gebeuren tijdens de optocht. Dat hebben we geweten! ''EenTweeDrio'' speelde een ware serenade op je eigen naam. Geweldig mannen, wij zijn gestreeld tot op onze ziel!

 

Foto Brabants Centrum

15 februari 2006

>> OneTwoTrio op Piazza Torino Utrecht

OneTwoTrio speelt maar liefst 5 dagen op het geweldige Piazza Torino midden op het Centraal Station in Utrecht. Op verzoek van de NS (sponsor O.L.) spelen we als een echt dweilorkest tussen al het olympische (schaats) geweld. Wie had het ooit gedacht dat OTT een lange polonaise op gang krijgt met allemaal nuchtere reizigers? Meemaken? zie concertagenda voor data en tijden. En wat galmt dat lekker door Hoog Catharijne...

 

Foto Mark Schiedon

20 januari 2006

>> OneTwoTrio bij SBS6 Shownieuws

OneTwoTrio is zaterdagavond 21 januari te zien bij SBS6 Shownieuws. De opnamen zijn inmiddels achter de rug. Het wordt een leuk item over de totstandkoming van het liedje voor Jelle klaassen. Onze Collega's Gebroeders Ko zullen eveneens te zien zijn in dit Item. Kijken dus!

17 januari 2006

>> OneTwoTrio treedt op bij Jelle Klaassen

Wat een feest was het in Vlijmen, wat een gekkenhuis! Het ochtendoptreden bij Giel kreeg ook nog een staartje doordat we gevraagd werden om op te treden bij zijn inhuldiging in vlijmen. Een uitpuilende partycentrum Appollo werd door ons nog eens extra op zijn kop gezet. We hebben zelfs de song Snelle Jelle al aardig in de Jelle-fanshoofden doen nagalmen...De telegraaf heeft er nog een leuk stukje daarover op de site gezet...

 Voor het telegraaf-filmpje Click hier.

Artikel Brabants Dagblad 17-01 Snelle Jelle Click hier

 

Foto Brabants Centrum

17 januari 2006

>> OneTwoTrio heel dicht bij beker Lakeside 

En zo sta je in één keer oog in oog met dé beker van het jaar. The real Lakesideworldchampionsdartstrophy. Das toch wel een lekker gevoel, we hebben hem zelfs stiekum even aangeraakt! ooooh..tegen niemand zeggen.

De security liet de beker niet los...we kregen in een keer een Theo Maassen vs PSV-beker gevoel...gek he!

 

 

Foto Sandra Peerenboom

16 januari 2006

>> OneTwoTrio bij Giel Beelen op 3FM

Lig je 's avonds lekker op de bank, belt Giel op,of we de volgende ochtend bij hem in de studio willen komen om een ode te brengen aan de kersverse wereldkampioen darts Jelle Klaassen. Giel heeft in zijn geheugen gespit en kwam er achter dat wij in een grijs verleden ooit een bewerking hebben gemaakt op het liedje van Robbie de Nijs. Je raadt het al; Jan Klaassen was Trompetter. 's-morgens om 5.00 uur uit het nestje richting de 3FM studio's. In de auto snel een nummer in elkaar geflanst. Jelle Klaassen is dé darter want hij is dé kampioen...enz. Wat een gezelligheid in de studio bij Giel en de 'naturel click' was daar! Voor Giel willen wij wel vaker ons nestje vroeg uit...want klagen over vroeg opstaan doen wij niet. De klok van 05.00 uur zien wij vaker alleen dan mogen we alledrie op één oor (da's knap!) wil je de uitzending terugluisteren click dan op http://giel.vara.nl

Wil je het liedje Snelle Jelle luisteren click hier

 

Na thuiskomst werden we helemaal platgebeld door kranten, TV programma's, bladen etc...wordt vervolgd!

15 januari 2006

>> OneTwoTrio bij Regiotap RTV Oost

Op donderdag 12 januari waren de opnamen. Een gezellige bende bij onze Willy. OneTwoTrio met de nieuwe single 'n Lekker Biertje de boel op stelten zetten daar. We komen er graag bij de familie van RTV Oost. Wat een warm bad, geweldig. (nou, halen we die veer er maar weer uit, daar houd onze Willy niet van...) Wil je de uitzending teruglkijken click dan op www.rtvoost.nl en ga naar uitzending gemist - TV archief - Regiotapclub - 15 januari.

Met de carnavalsuitzending 26 februari zijn we er weer bij...dat wordt lachen.

 

14 december 2005

>> Televisie-opname bijwonen?

OneTwoTrio is donderdag 5 januari aanwezig bij de opnamen van het programma Brabant Party. Hier wordt 'n Lekker Biertje' opnieuw bij dit programma onder de aandacht gebracht. Dit feestaanstekelijke lied komt daarom niet voor niets op talloze feestverzamelaars uit. 'n Lekker Biertje wordt de ultieme feestkraker van het nieuwe jaar...let maar op! Daarom gaan we nog eens flink uitpakken bij Brabant Party de carnavalsspecial  en daar kun jij bij zijn!

Opname bijwonen? voor kaarten bestellen zie de site www.brabantparty.nl of www.connyhuybregts.nl

Tot dan!!

 

 

02 december 2005

>> OneTwoTrio bij Brabant Party

OneTwoTrio is zaterdag 3 december te zien bij Omroep Brabant bij het programma Brabant Party. Hier wordt 'n Lekker Biertje' officieel gelanceerd. Dit lied wordt niet als single uitgebracht maar komt op het splinternieuwe album wat in januari uit gaat komen. Op dit album komen alle hits van OneTwoTrio + een aantal nieuwe tracks waaronder 'n Lekker Biertje'. Over het album later meer...

 

21 juli 2005

>> OneTwoTrio bij TROS Muziekfeest

De opnamen zijn inmiddels achter de rug. Wat een gezellige drukte was het in Dordrecht. De TROS is bezig met een serie opnamen voor het muziekprogramma TROS Muziekfeest Op Het Plein. Bij zo'n uitzending mag OneTwoTrio natuurlijk niet ontbreken. We doen een 'oudje' n.l. de single Op Het Strand (Album Zin In Een OneTwoTrio'tje?) De menigte ging natuurlijk als vanouds uit zijn dak. Het was een gezellig samenzijn met alle artiesten onder elkaar. Sjonnies, Rob de Nijs, Karin Bloemen, Bennie Neyman, Grad Damen, Top Stars en vele vele andere... De uitzending is op zaterdag 23 en 30 juli. OneTwoTrio zit in de laatste uitzending.

meer info zie www.tros.nl

 

 

 

1 juli 2005 

>> OneTwoTrio bij lijn 4

En wat was het weer gezellig deze ochtend. OneTwoTrio was de hoofdgast van het programma Lijn 4 bij RTL4. Nadat we het vragenvuur hadden overleefd hebben we Marilou met een zelfgeschreven song uitgezwaaid. Het was n.l. de laatste aflevering voor haar als presentratrice van het programma, en haar vurigste 'laatste' wens was om OneTwoTrio bij haar afscheidsfeestje aanwezig te laten zijn. Maar ook van afscheid maakt OTT natuurlijk  een feest. Het verzoeknummer (het is haar feestje) van Marilou was een oude singlekraker n.l. de Lopezmedley. OneTwoTrio is ook niet de beroerste en gaat door de knietjes tja, wat wil je...uiteindelijk is het één groot feest en zijn we tot de conclusie gekomen dat afscheidsreceptie in onze concerttoer niet zouden misstaan. Goh, wat zijn we weer lekker bezig...! www.lijn4.nl

 

15 maart 2005 

>> Drumstel Joris is Drumkit van de Maand

Dat het drumstel van drummer Joris al een bezienswaardigheid op zich is, is al langer bekend. Het drummersplatform drummers.nl heeft daarom dit drumstel verkozen tot drumkit van de maand maart. Trots is drummer Joris wel, dit drumstel is een unicum want deze kit is n.l. door Joris zelfgebouwd! De zogenoemde selfmadebijmekaarraapkit. kijk maar eens op de site van drummers.nl

 

22 februari 2005

>> OneTwoTrio lost Carnavalsstartschot bij Evers

En wat was het weer een gezellige bende bij Evers. Op de vroege morgen is OneTwoTrio toch muzikaler en losser dan we zelf dachten. Er was weer een fijne chemie tussen de drie achter de knoppen en de drie achter de intstrumenten. Wel verbouwereerd dat we -ondanks de steekpenningen- de carnavalscontest niet hebben gewonnen, maar toch blij dat Vader Bram onze plaat tot meest originele heeft bestempeld. We komen er graag bij de familie Evers...Tot de volgende keer.

 

 

06 februari 2005

>> Single stijgt van 75 naar 69

Dat OneTwoTrio niet stil zit was al duidelijk. Een nieuwe single gaat ook aan OTT niet voorbij. De nieuwe single 'Alle Remmen Los' stijgt de tweede week van 75 naar 69 in de MEGATOP 100 !!!. Dit beloofd veel goeds. Sinds een aantal singles is dit weer een geheel eigen creatie. Zowel muziek als tekst zijn geschreven door onze eigen hitkanon Freek van Daal. Dat de laatste single altijd de beste is staat voor OTT als een confettikanon boven water, maar dit wordt echt de feestknaller 2005!

   

03 februari 2005

>> OneTwoTrio bij Regiotap RTV Oost

Op donderdag 3 februari 2005 is OneTwoTrio  te gast bij onze vriend Willy, bekend van radio en tv, Regiotap. (en wat hebben we toch veel vrienden). Natuurlijk doen we daar ook onze nieuwe megahit Alle Remmen Los en gaan we weer ouderwets uit onze single (plaat).

 

01 februari 2005

>> OneTwoTrio bij Drie Uurkes Vooraf

Op vrijdag 4 februari 2005 is OneTwoTrio te gast bij hét carnavalsprogramma bij uitstek 3 Uurkes Vooraf. De opname zijn in het Dorint Hotel te Eindhoven. Natuurlijk presenteren we ook daar onze nieuwe single en dat is tevens het startschot voor onze intensieve carnavalstour. Programma wordt uitgezonden bij Omroep Brabant, rechtstreeks en op herhaling

 

26 januari 2005

>> OneTwoTrio in het  theater!

OneTwoTrio is in 2004 gestart met een theatertour langs de grote theaters met het thema 'Rondje Hollands'. In een stijlvol ingerichte kroeg speelt OneTwoTrio de rol van een kroegbandje. In samenwerking met een aantal doorgewinterde theatermakers maakt OneTwoTrio er één groot feest van. Het wordt een echt meezingfeest voor jong en oud. Dat er stoelen staan in het theater heeft voor 'Rondje Hollands' geen enkele betekenis; Het dak gaat eraf met liedjes van Frans Bauer tot en met Bonnie st Clair en van André Hazes tot en met Lenny Kuhr. Bij dit grote meezingspektakel is de kwaliteit van je stem niet belangrijk, als het maar recht uit het hart komt! Kijk voor de try-outs en concerten op de concertagenda. Voor kaarten bel naar betreffende theater. Een echte aanrader voor de fan van het nederlandse lied!

 

11 januari 2005

>> 123 Kindershow ook in het theater!

We krijgen er géén genoeg van. OneTwoTrio heeft al vergevorderde plannen om met de inmiddels bekende  123 Kindershow ook het theater te gaan bestormen. Daarover later meer!

 

>> Deze pagina wordt regelmatig ge-update!  Alles onder voorbehoud