PERSBERICHT

 

OneTwoTrio scoort enige echte officiële

Oranje-lied 2006!

WAALWIJK, 12 april 2006 - Het ‘La La Lied’ van de feestband OneTwoTrio is door de ‘Commissie Oranje-lied 2006’ uitgeroepen tot het officiële Oranje-lied 2006! Uit de ruim 123 inzendingen werd dit lied door de commissie uitgekozen mede door zijn inhoudelijke inhoud: “…een nummer met een zeer maatschappijkritische volkse tekst…”, “…dat een positieve bijdrage zal leveren tot een brede, welbespraakte massaal opgebouwde discussie op de tribunes deze zomer.”

  OneTwoTrio was ten tijde van het uitgaan van dit persbericht niet bereikbaar voor enig commentaar. Wel lieten zij via hun woordvoerder weten trots te zijn met deze erkenning, maar dat de muzikale richting van de band door dit nummer “nu met een echte boodschap” echter niet zal wijzigen. Het La La Lied is tot stand gekomen nadat de bandleden zich een week lang in een klooster hebben teruggetrokken. Door deze retraite is een ongelooflijke diepgang bereikt.

 OneTwoTrio is de ultieme Nederlandse feestband die doorbrak met de top 10 hits ‘Juffrouw Toos’ en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’. Ze zijn ooit begonnen als een straatbandje en deze straat wordt steeds groter en groter. Regelmatig is het feesttrio te gast bij Edwin Evers op radio 538 en onlangs ook bij Giel Beelen op radio 3FM. OneTwoTrio scoorde de afgelopen 10 jaar 10 top 100 hits waarvan 2 in de top 10. Op het nieuwste album ‘Alle remmen los’ staat het nu dus officiële Oranje-lied 2006: het La La Lied!

  Voor meer info: www.onetwotrio.nl en www.oranjeshop.nl/onetwotrio

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot MCM Agency  Tel: 06 – 50 81 7 777